Тук има 448 117 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, град София, Витоша •  217 000 EUR • ID 85677477 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 2-стаен град София, ВитошаID: 85677477

Виж на картата
217 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 86 m2
  • Етаж
  • 1-ви
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • Асансьор / С гараж / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 85677477
Допълнителна информация:
АКТ 16!!! ПРАВИЛНИ ФОРМИ!!! ВИСОК КЛАС ОБЗАВЕЖДАНЕ!!! ПЪРВИ СОБСТВЕНИК!!! ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС!!! ГАРАЖ!!!!

ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ е приложено в края на описанието!

Имаме удоволствието да Ви представим един приказен, двустаен апартамент обзаведен до най-малкия детайл, без компромиси в качеството!

Апартаментът се намира в затворения комплекс 'Vitosha Residential Park' с АКТ 16 от 2023 година, който предлага контрол на достъпа, видео-наблюдение, рецепция с денонощна охрана, а също така може да се похвали с високо качество на изпълнение с перфектни общи части, озеленени пространства, както и детска площадка с външен фитнес.

На пешеходно разстояние се намират супермаркети Фантастико, Кауфланд, както и няколко минимаркета, денонощна аптека, детска площадка, футболно игрище, фитнеси Pulse, Titanium, а за любителите на водните спортове - AQUA Sport Center.

В близост се намират частно начално училище - Izzi Science for Kids, British School Sofia, Френски Лицей - 'Виктор Юго', частни детски градини - Maple Bear, Happy House и Kids Bee.

Комуникативната локация гарантира за бързото Ви придвижване в столицата като имате бърз достъп до Симеоновско шосе и Околовръстен път, а новите планирани метростанции, които ще обслужват кв. Витоша и район 'Студентски' ще се намират на пешеходно разстояние от имота, съответно на ул. 'Стефан Савов' и 'Симеоновско шосе'.

Апартаментът се предлага напълно обзаведен по индивидуален интериорен проект като акцентът пада върху качеството и функционалността.

Дизайнерски мебели, чисто нови уреди от най-висок енергиен клас, няколко вида осветление - амбиентно и LED, дървени ламели в трапезарията и спалнята, преливане от италиански гранитогрес в ламинирания паркет на Kronospan и масивната врата на Solid, са само някои от акцентите в имота.

Отоплението е предвидено на климатици, а тъй като сградата е газифицирана имате възможност за ефективно и икономично затопляне на жилището през студените месеци, в случай че решите да се отоплявате и на газ.

Жилището се намира на първи етаж като функционалното разпределение е следното : удобно антре с портманто, кухня с вградени уреди, слънчев хол и трапезария с излаз на тераса с големина 14 кв. м. , г-образен коридор, по който стигате до баня с тоалетна, отделно мокро помещение и просторна спалня с излаз на същата тераса.

Отделно от жилището се продава подземен двоен гараж, който гарантира сигурно и
удобно паркиране за Вашия автомобил.

Възможно е и отдаване под наем на подземно паркомясто.

За Ваше улеснение прилагаме схема на разпределението, както и видео-представяне на имота.

За да получите повече информация и да запазите Вашия час за оглед - свържете се с нас на посочения телефон!
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 16:56 на 13 май, 2024 год. Обявата е посетена 18 пъти
Агенция:
Агенция КИНГДЪМ БЪЛГАРИЯ
КИНГДЪМ БЪЛГАРИЯ
град София, кв. Гоце Делчев, ул. Славовица 41

Офис телефони: 0888 161 687
Телефон: 0888161687

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: