Тук има 447 897 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Хотел, град Русе, Център • 2 250 000 EUR • ID 26778410 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Хотел град Русе, ЦентърID: 26778410

Виж на картата
2 250 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 3274 m2
  • Етаж
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • С преход / Тухла, 26778410
Допълнителна информация:
ЕРА Имоти Надежда имаме удоволствието да Ви представим за продажба сградата на емблематичния за град Русе хотел ' Севастопол' . Имотът е паметник на културата от местно значение. Функционалното предназначение на сградата е решено за хотел. Площта на земята е 556 кв. м. В имота е построена сграда с монолитна конструкция. Сградата се състои от четири надземни експлоатационни нива, един изцяло вкопан сутерен на кота -3. 35м и частични второ по-дълбоко ниво на сутерена на кота -6. 35м. За имота има издадено разрешение за строеж, преустройство, реконструкция и адаптация и одобрени проекти по следните части: Архитектура, Конструкции, Ел, ВиК, ОВК, Геодезия, Пожарна безопасност, ПБЗ и ПУСО. През 2018година съществуващия стар скатен покрив е демонтиран. На всички нива в сградата са премахнати всички вътрешни преградни стени, както и гредореда. Изпълнени са укрепващи мероприятия за запазване на фасадите на сградата. Направен е нов сутерен на кота 3. 35м, така че той да обхваща цялата застроена площ на сградата. Изпълнени са укрепителни и заздравителни ремонтни дейности на основите, под съществуващите и под бъдещите нови фундаменти на сградата. Направени са 328бр. пилоти на кота от +0, 00м. през кота 3, 35м. и кота 6, 35 до кота 20, 00м. , съласно одобрен проект по част Геотехника. Укрепването на страдата е изчислено и изполнено по начин, който позволява изграждането на още един стаж.
Старите каменни зидове, оформящи помещенията на кота 6, 35м. са почистени и са укрепени. На това ниво е направена нова армирана циментова замазка.
В съответствие с проекта по част Конструкции са направени нови бетонови фундаменти, колони, шайби, стени, греди и плочи на всички нива. Изградени са нови вътрешни стълбища, две нови асансорни шахти за пътнически асансьори, посредством които ще се осъществява вертикалната комуникация свързваща отделните нива на сградата. Направена е и една нова асансьорна шахта за връзка между кухненската част и ресторанта. Външната водопроводна връзка и външната канализационна връзка на сградата са изпълнени. Изградена е тръбна инсталация за текущо отводняване на обекта от води в резултат на валежи от дъжд и сняг. Запазени са съществуващите английски дворове в автентичния им вид. Съхранени са всички декоративни елементи от камък по фасадата на сградата. Конструктивно фасадата е свързана с изградените плочи на всички нива. Пространството около сградата е изцяло облагородено и озеленено по проект на община Русе. За сградата има изготвен дизайнерски проект, съобразен с най-актуалните тенденции в интериорното обзавеждане на хотели в Европа.

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 0899966688

ЕРА е лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК и предлага БЕЗПЛАТНА консултация на своите клиенти!

Всеки имот предлаган от ЕРА е проверен, посетен на място и заснет от наш консултант.

ЕРА Е РЕГИСТРИРАН КЪМ БНБ КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК И КАТО ТАКЪВ ОФИЦИАЛНО ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКИ ВИДОВЕ КРЕДИТИ КЪМ ВСИЧКИ БАНКИ!!!

ОБАДЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА: 0899966688

Оферта 3801038
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 22:46 на 28 март, 2024 год. Обявата е посетена 56 пъти
Агенция:
Агенция ЕРА ИМОТИ НАДЕЖДА
ЕРА ИМОТИ НАДЕЖДА
град Русе, ул.'Духовно Възраждане' 21

Офис телефони: 0899966688
Телефон: 0899966688

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: